Haynes Forums  

Go Back   Haynes Forums > Haynes Roadster Forums > Chassis
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd July 2009, 07:38 PM
rpjg1975 rpjg1975 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: School Aycliffe, County Durham
Posts: 555
Default New member & questions already!!

Hi all,

My journey has now started.... Ordered my armoto chassis kit which arrived a couple of weeks back and have now managed to get started and have hit my first glitch. Front Frame! Can't seem to find the front frame tutorial which I have seen in a couple of posts.

I believe I have a wrongly cut piece FF4 which instead of being straight cut at the ends have angled cuts. I am awaiting a phone call back as to whether this is wrong as I believe. There are also some strange angles cut at one end of both FF2 & FF3. They seem to be 2 angles cut in the same end?

Just wondering if anyone else has used the kit and can explain these pieces. I think it could be a clever angled bit to avoid extra cutting but not sure.

Any help greatly appreciated

Russ
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.