Haynes Forums  

Go Back   Haynes Forums > Haynes Roadster Forums > Engine/transmission
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th March 2009, 09:09 PM
trickydicky0_16 trickydicky0_16 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Sutton in AShfield Notts
Posts: 24
Default Mt 75 Clutch

Hi i have 2.0L pinto mt 75 gearbox but the clutch fork does't seem to engage clutch ie free travel back and forth. i think its a standard 1600L sierra clutch and release bearing. Is this a common problem or not




Cheers


Richard
Reply With Quote
  #2  
Old 27th March 2009, 08:54 PM
trickydicky0_16 trickydicky0_16 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Sutton in AShfield Notts
Posts: 24
Default

ha no takers then where are all you experts then....lol
Reply With Quote
  #3  
Old 27th March 2009, 09:04 PM
MightyMouth MightyMouth is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 132
Default

Try Locost Builders or Piston Heads a lot of us here are making it up as we go along
Reply With Quote
  #4  
Old 27th March 2009, 09:23 PM
trickydicky0_16 trickydicky0_16 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Sutton in AShfield Notts
Posts: 24
Default

yes know what you mean me to
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.